POH GGZ in Nederland?

Afgekort is de benaming voor een praktijkondersteuner in de GGZ een hele aparte: POH GGZ. De dienstverlening van de POH GGZ is toegankelijk voor een breed publiek, aangezien deze eerstelijnspsycholoog aanwezig is bij de huisartsenpraktijk zelf. Hierdoor kunt u een afspraak maken met deze POH GGZ’er wanneer u dat het beste uitkomt, in een vertrouwde omgeving. En de praktijkondersteuner huisartsenpraktijk geestelijke gezondheidszorg kan zorgen dat de zorg op maat wordt gegeven en ook dat de persoon en patiënt de juiste zorg krijgt. Soms is een luisterend oor al voldoende om veel van de geestelijke pijn weg te nemen en om te starten met het werken aan de oplossing! Een welkome aanvulling dus in iedere huisartsenpraktijk. De benaming voor de POH is eentje die is afgekort van de volledige titel. Om in aanmerking te komen voor een functie als POH GGZ is een gedegen achtergrond van belang. Bij de huisarts wordt er een formulier ingevuld ter applicatie van de functie. Na een korte CV check zal de huisarts u uitnodigen voor een gesprek. In feite is dit een werving en selectie proces voor de algehele communicatie van de beide heren. Als u bijeenkomt voor een bijeenkomst, dan kan de ondersteuner de psychologie van de achterste benen nog eens goed tegen het licht houden.

This entry was posted on Thursday, September 13th, 2012 at 3:30 pm and is filed under Bedrijfsnieuws. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.