Bruidenbranche

Een weddingplanner is een professional die helpt met het ontwerp, de planning en het beheer van de bruiloft van een klant. Bruiloften zijn belangrijke gebeurtenissen in het leven van mensen en als zodanig, koppels zijn vaak bereid om aanzienlijke sommen geld uit te geven om ervoor te zorgen hun bruiloft wordt zo perfect mogelijk te organiseren. Professionele wedding planners bestaan ​​over de hele wereld, met name in de Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk en West-Europa. Er zijn verschillende huwelijk planning cursussen beschikbaar voor degenen die wensen om de carrière na te streven. Planners over het algemeen rekenen een percentage (10-15%) van de totale kosten de bruiloft, (die kan tussen de $ 20.000 tot $ 2 miljoen in relatief welvarende gemeenschappen in de VS variëren) of een vast bedrag. In de Verenigde Staten de vergoedingen variëren meestal tussen de $ 1500 tot 5000 dollar, afhankelijk van de geleverde diensten. In het Verenigd Koninkrijk, vergoedingen variëren van 1.500 pond tot ongeveer £ 7-10,000, afhankelijk van de ervaring van de planner. Wedding planners worden vaak gebruikt door paren die lange dagen en weinig vrije tijd beschikbaar is voor inkoop en het beheer van trouwlocaties en bruiloft leveranciers. Planners zijn ook populair bij paren van plan een bestemming na het trouwen, waar de documentatie en het papierwerk kan ingewikkeld zijn. Elk land waar een huwelijk wordt gehouden vereist procedure hangt af van de nationaliteit van elk van de bruid en de bruidegom. Bijvoorbeeld, burgers van de VS te trouwen in Italië vereisen een Nulla Osta (beëdigde verklaring gezworen in de voorkant van het Amerikaanse consulaat in Italië), plus een Atto Notorio (beëdigd in de voorkant van het Italiaanse consulaat in de VS of bij een rechtbank in Italië), en legalisatie van uit het bovenstaande. Sommige landen in plaats daarvan, hebben overeenkomsten en het paar hun geen beletsel vormen te krijgen van hun lokale registrar en hebben het vertaald door het consulaat in het land van de bruiloft. Een lokale Wedding Planner verzorgt en begeleidt door de verschillende procedures voor elk verschillend geval.

This entry was posted on Tuesday, May 29th, 2012 at 7:11 am and is filed under Bedrijfsnieuws. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.